Keystone logo

28 MBA Programok ban ben Marketing tanulmányok Marketing ban ben Amerikai Egyesült Államok számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
  • Amerikai Egyesült Államok
  • Marketing tanulmányok
  • Marketing
Szakirányok
  • Marketing tanulmányok (28)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

MBA Programok ban ben Marketing tanulmányok Marketing

Marketing összeköttetések kutatás, márka reklám, termékfejlesztés, PR és célzott stratégiákat egyszerre, így válik egy kulcsfontosságú terület, számos vállalat a világon. Figyelembe MBA Marketing az USA-ban megadja a készségek és know-how-t kell feltételezni, vezető pozíciókat a marketing széles számos iparágban.

A diákok a MBA Marketing program az USA-ban először kap egy alapos háttér a kutatás, a marketing stratégia és a fogyasztói magatartás. A fő hangsúly azonban a megértés marketing a mai globális világban. MBA Marketing az USA-ban ezért megtanít mindent a nemzetközi marketing, a döntéshozatali folyamatokat, hogy menjen a termékek értékesítése külföldön és a politikai, gazdasági és kulturális vonatkozásai, amelyek befolyásolják a nemzetközi marketing folyamat.Mindez a helyszínen néhány, a világ vezető egyetemek.

Ha azt szeretnénk, hogy egy tekintélyes mértékben, hogy nyit a világ a lehetőséget az Ön számára, alkalmazni egy MBA Marketing az USA-ban. Nézd meg az alábbi lehetőségek közül, hogy megtalálják a legjobb!