Keystone logo

4 MBA Programok ban ben Oroszország számára 2024

Szűrők

Szűrők

 • MBA
Szakirányok
  Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)Környezetvédelmi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  MBA Programok ban ben Oroszország

  Oroszország erőforrásokban gazdag ország magas gazdasági fejlődés az oktatás, a tudomány és az ipar. Számos magas színvonalú felsőoktatási intézmények tapasztalt és figyelemre méltó képesség. Ezen kívül, MBA Oroszország hallgatók találják, hogy iskolába járjanak oroszországi megfizethető és rugalmas. A diákok hasznot nem csak a kiváló oktatás, hanem szellemileg és kulturálisan ösztönző környezetet.

  Számos figyelemre méltó tudományos intézmények kínálnak sokféle MBA Oroszország fok tervezték mindenféle diák. Az MBA Oroszország bővíteni üzleti személy 's szakmai távlatokat erősítésével one ' s egyensúlyt mennyiségi, elemző, és az interperszonális készségek. Függetlenül attól, hogy egy friss diplomás egyetemi, vagy egy dolgozó szakember az üzleti tapasztalattal, több MBA Oroszország program és specializáció lehetőség közül választhat. Ezen felül a diákok, hogy rugalmasan kell ütemezés azt a lehetőséget, teljes vagy részmunkaidős programok.

  Ahhoz, hogy megtalálja az MBA Oroszország program az Ön számára, nézd át az alábbi lehetőségek közül!