Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 11 Üzleti Ügyviteli Mesterek  (MBA) Programok ban ben Szingapúr 2023

11 MBA Programok ban ben Szingapúr 2023

Áttekintés

Szingapúr lett előkelő helyen a nemzetközi diákoknak. Szingapúr büszke a magas színvonalú oktatás egy multikulturális, vibráló város életmód. Szingapúrban a pénzügyi és gazdasági központja, ami vonzóvá mind a szakemberek és diákok, akik szeretnének MBA Szingapúr.

Folytató hallgatók, MBA Szingapúr kapnak szilárd alapot az üzleti és is választhat speciális területek, mint például a marketing, informatika, a pénzügy, a pszichológia, és a vendéglátás. Diákok az MBA programok Szingapúr lesz a globális perspektíva, amelynek középpontjában Ázsiában. Általában MBA Szingapúr programok állnak kihívást tanfolyam, csoportmunka, projektek, vizsgálatok, és a program tevékenységei során. Egyes programok egy MBA Szingapúr is lehetővé teszi a lehetőséget, hogy a külföldi tanulmányokat.

Ha keres egy remek MBA program egy izgalmas országban, majd úgy MBA Szingapúr. Vessen egy pillantást az alábbi lehetőségek közül, és megteszi a következő lépést!

Olvass tovább

Szűrők

  • MBA
  • Szingapúr
Szakirányok
    Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok Környezetvédelmi tanulmányok
  • Közgazdasági tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum