Keystone logo

19 MBA Programok ban ben Szingapúr számára 2024

Szűrők

Szűrők

 • MBA
 • Szingapúr
Szakirányok
  Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)Környezetvédelmi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  MBA Programok ban ben Szingapúr

  Szingapúr lett előkelő helyen a nemzetközi diákoknak. Szingapúr büszke a magas színvonalú oktatás egy multikulturális, vibráló város életmód. Szingapúrban a pénzügyi és gazdasági központja, ami vonzóvá mind a szakemberek és diákok, akik szeretnének MBA Szingapúr.

  Folytató hallgatók, MBA Szingapúr kapnak szilárd alapot az üzleti és is választhat speciális területek, mint például a marketing, informatika, a pénzügy, a pszichológia, és a vendéglátás. Diákok az MBA programok Szingapúr lesz a globális perspektíva, amelynek középpontjában Ázsiában. Általában MBA Szingapúr programok állnak kihívást tanfolyam, csoportmunka, projektek, vizsgálatok, és a program tevékenységei során. Egyes programok egy MBA Szingapúr is lehetővé teszi a lehetőséget, hogy a külföldi tanulmányokat.

  Ha keres egy remek MBA program egy izgalmas országban, majd úgy MBA Szingapúr. Vessen egy pillantást az alábbi lehetőségek közül, és megteszi a következő lépést!