Keystone logo

6 MBA Programok ban ben Tajvan számára 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
Szakirányok
    Élettudomány (0)Humán tanulmányok (0)Design tanulmányok (0)Divat (0)Egészségügy (0)Előadóművészet (0)Energiatanulmányok (0)Fenntarthatóság tanulmányok (0)Jogi tanulmányok (0)Környezetvédelmi tanulmányok (0)
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

MBA Programok ban ben Tajvan

Az oktatás Tajvan nagy megbecsülésnek örvend. A nemzetközi diákok találjanak Tajvan kiváló választás a tanulmányaikat. Folytató hallgatók az MBA a tajvani élményben lesz élénk és modern társadalom gazdag történelmét és kultúráját.

Gyors iparosítás és a növekedés Tajvan második felében a 20. század kiérdemelte a neve "Tajvan gazdasági csoda. " Gain némi betekintést ebbe a "csoda " tanulmányozása az Ön MBA, a felsőoktatási intézmények Tajvanon. A tananyagok kínált MBA a tajvani erős nemzetközi figyelmet, a tanfolyamok, mint például az Internet Marketing, Globális Üzleti etika, és nemzetközi üzleti menedzsment. A cél egy MBA a tajvani is, hogy átfogó képzés elméleti és módszertani, míg a fejlődő elemzési képességek és a tanulás új perspektívákat a nemzetközi diákok és a tanárok.

Vessen egy pillantást az alábbi megtalálja az MBA a tajvani, amit keres!Ez lehetne a következő lépés a személyes és szakmai célokat!