Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 3 Üzleti Ügyviteli Mesterek (MBA) Programok ban ben Technológia 2023

3 MBA Programok ban ben Technológia 2023

Áttekintés

A mester üzleti Adminisztráció egy posztgraduális diploma által szerzett sok ember, akik szeretnék folytatni jövedelmező karrierjét az üzleti életben. Általában a kurzus ebben a programban összpontosít, hogy elősegítse a diákok ismerete üzleti tevékenységek, pénzügy, marketing és fejlesztés.

Mi az MBA a technológiában? Egy MBA koncentrációs technológia program célja az egyének azzal a céllal, hogy többet megtudni a technológia, az üzleti és a technológia, mert kapcsolódik az üzleti. Egyre növekvő igény mutatkozik az egyének számára, akik üzleti értelemben és tapasztalattal rendelkeznek eszközökkel és rendszerekkel, így a program tanfolyamai arra szolgálnak, hogy felkészítsék a hallgatókat a technológia fejlettebb megértésére, valamint megértsék, hogy mire van szükség a sikeres szervezet. A technológiai fokozatok viszonylag újak, mivel az egyének számára, akik üzleti tevékenységet folytathatnak és az informatikai rendszereket irányíthatják, viszonylag új fejlemény.

Azok az egyének, akik posztgraduális diplomával rendelkeznek a technológia területén, általában nagyon keresettek a jól megkerülő képességek miatt. Az éles üzleti elgondolás mellett a diplomások is jól ismerik az informatikai rendszereket és a technológiát, és lelkes elemző elméjük vannak. Mindezek a tulajdonságok bármely iparágban hasznosnak bizonyulhatnak.

Mennyibe kerül egy diák fizetni egy MBA-t attól függően, hogy milyen helyszínen és a kiválasztott program időtartamán belül. A hallgatóknak figyelembe kell venniük az iskolai költségvetésben való életvitel költségeit is.

A technológiai fokozattal rendelkező magánszemélyek lehetőséget kapnak számos jövedelmező karrier felfedezésére több iparágban. Mivel a technológia a legtöbb vállalkozásban ma szükséges eleme, a program végzősei felfedezhetik, hogy a világ az osztriga. Találhatnak sikereket a kormányzati, tudományos, kutatási és fejlesztési vagy vállalati szektorokban webfejlesztőként, informatikai technikusokként, intelligencia szakemberekként, rendszermérnökként, szoftverfejlesztőként vagy digitális marketingszakemberekként.

Számos intézmény nyújt technológiai programokat, sok kínálat szigorúan online. Ha többet szeretne megtudni az elérhető lehetőségekről, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a lead űrlap kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • MBA
 • Technológiai tanulmányok
 • Technológia
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek