Keystone logo

4 MBA Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Vállalatirányítás 2024

Szűrők

Szűrők

 • MBA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Vállalatirányítás
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  MBA Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Vállalatirányítás

  Az MBA posztgraduális diploma odaítélni az egyének, akik folytatott felsőoktatás területén az üzleti menedzsment és adminisztráció. Általában a hallgatók, akik befektetnek egy Master of Business Administration ezt úgy, hogy előmozdítsák a karrierlehetőségeket, és növeli a kereső potenciált.

  Sokan szeretnék tudni, hogy mi a MBA a vállalatirányításban? A program keretében zajló tanfolyamok általában a vállalati környezetben az irányításra, az átláthatóságra és az elszámoltathatóságra koncentrálnak. A vállalati világ mindig figyelemmel kíséri, ezért a program oktatói arra törekszenek, hogy felkészítsék a hallgatókat erős jelentési képességekkel, képesek szilárd vállalati politikák kialakítására, és felértékelődjenek a mai üzleti életet fenyegető problémák és kihívások.

  A vállalati irányítású végzettséggel rendelkező személyek lehetőséget kapnak arra, hogy számos kívánatos készséget vegyenek fel, beleértve az irányítást, az elemzést és a tervezést. Mindezek a képességek jól szolgálhatnak egy személynek minden területen. Emellett a program végzősei gyakran erős elszámoltathatósági érzést kapnak, ami messze az életben elviszi őket.

  Az MBA költsége a vállalatirányításban intézményenként változik. Egy személynek meg kell tennie a kutatást és esetleg ütemeznie kell a találkozókat az egyetemi tanácsadókkal, mielőtt bármelyik programra pályázna.

  Azok, akik rendelkeznek MBA-val, hajlamosak arra, hogy számos területen és pályafutásban sikeresek legyenek a készségek és gondolkodásmódok, különösen interdiszciplináris témával, például a vállalatirányítással. Egyes munkakörök közé tartoznak a vállalati projektek szakemberei, a kincstári irányítás vezetője, a vállalati kommunikáció igazgatója, a globális szolgálat rendőrségi irányítója, a vállalatirányítási szakember, az ügyvédi és adománygyűjtő szakember.

  Sok intézmény kínál posztgraduális diplomát a vállalatirányításban. Mely intézményben a hallgató úgy dönt, hogy beiratkozik, attól függ, hogy milyen hely, költségvetés és rugalmasság van. Az online lehetőségek kényelmesek az egyéb kötelezettségekkel rendelkezők számára. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.