Keystone logo

43 Részidős MBA Programok ban ben Üzleti tanulmányok Üzleti ügyvitel 2024

Szűrők

Szűrők

  • Részidős MBA
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzleti ügyvitel
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (43)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Részidős MBA Programok ban ben Üzleti tanulmányok Üzleti ügyvitel

A Masters in Business Administration (MBA) egy nemzetközileg elismert fokozat, amely biztosítja az erős, gyakorlati megértése az üzleti világban. Rendkívül sokoldalú és felkészíti a hallgatókat a menedzsment szintű pozícióra számos területen.

Mi a részmunkaidős MBA az üzleti adminisztrációban? A program során a résztvevők átfogó képet kapnak az üzleti világról olyan tanfolyamokon keresztül, mint a pénzügy, a számvitel, a marketing, az üzleti etika és a közgazdaságtan. Az üzleti adminisztráció gyakran az üzleti menedzsment szinonimája; ezért különös figyelmet szentelnek a menedzsment és a vezetői képzésnek, hogy felkészítsék a diplomásokat a középszintű vezetői pozíciókra.

Ennek a részmunkaidős MBA programnak az egyik legértékesebb készsége a vezetés, amely segít a diplomásoknak abban, hogy bármilyen pályafutást kövessenek el. Ezen túlmenően az üzleti életben és a gazdaságban szerzett gyakorlati készségek alapot nyújtanak az üzleti gyakorlatok megértéséhez és a legmegfelelőbb megvalósításhoz a valós helyzetekben.

A részmunkaidős MBA költsége nagyban változik a tanulási ütemtől függően. Az árak iskolától az iskoláig változhatnak. Ahhoz, hogy pontos képet kapjunk a tandíjról és díjakról a választott programról, a legjobb, ha közvetlenül kapcsolatba léphetsz az oktatási intézmény felvételi irodával.

Miután sikeresen befejezte az MBA-t a Business Administration programban, a diplomások gyakran jogosultak menedzsment szintű pozíciókat a vállalkozások számára számos területen a vállalatok minden méretben. Lehetséges munkakörök közé tartozik a marketing menedzser, az üzleti elemző és az üzletfejlesztési menedzser. Egyes diplomások úgy döntenek, hogy kövessék a vállalkozói pályát, és saját vállalkozásaikat újonnan szerzett ismereteik felhasználásával indítják el.

A népszerűsége miatt az MBA a Business Administration, iskolák szerte a világon kínálja ezt a programot. Sok diák választja befejezni a részmunkaidős MBA online, amely fokozza a rugalmasságot a munkájuk során a tanulmányok. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.