Keystone logo

50 Részidős MBA Programok ban ben Üzleti tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Részidős MBA
  • Üzleti tanulmányok
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (50)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Részidős MBA Programok ban ben Üzleti tanulmányok

Sok diák számára a mesterképzésbe való beiratkozás legnehezebb része a munkájuk és a családok oktatásával való kiegyensúlyozása. A részmunkaidős MBA lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy továbbtanulhassanak és szakértelemben részesüljenek a kiválasztott karrier területén anélkül, hogy feláldoznák életük más területeit.

Mi a részmunkaidős MBA a Business Studies-ben? Általában úgy tervezték, hogy a hallgatók alapos megértsék, hogy a vállalkozások hogyan működnek minden szinten, az ilyen típusú program általában olyan kurzusokra koncentrál, mint a marketing technikák, üzleti stratégiák, végrehajtás és pénzügy. A hallgatók általában megtanulják, hogyan navigáljanak az összetett üzleti irányelvek, miközben tanfolyamok menedzsment elmélet. Számos általános oktatási tanfolyamot, például könyvelést és írást is magában foglalhat, hogy ki lehessen zárni a diákok tudását az üzleti világról.

A diákok általában több alapvető készséget fejlesztenek ki, míg beiratkoznak a részmunkaidős MBA-ra a Business Studies-ben. A vezetői készségek a hallgatók számára erőteljes jelölteket jelenthetnek a munkahelyi promóciókra a jövőben, és az analitikus készségek segíthetnek az üzleti világban való navigálásban. A kommunikáció erős kompetenciája segíthet a hallgatóknak szakmai és személyes életükben is.

A részmunkaidős MBA program költsége az egyetemek között változik. Minden iskolának megvan a maga beállított tandíja, és az olyan tényezők, mint például az osztály helyszíne, szintén befolyásolhatják az árat.

A részmunkaidős MBA üzleti tanulmányok, a diákok általában jogosult sokféle karriert. Sokan vállalkozóként dolgoznak, és saját vállalatokat indítanak el. Mások inkább üzleti elemzőként vagy tanácsadóként vesznek részt. Azok számára, akik kreatív munkát végeznek, pályafutásuk lehet marketing menedzserek vagy hirdetési vezetők számára. A diákok, akik inkább a számokkal dolgoznak, néha munkahelyeket találnak kompenzációs vezetőként, pénzügyi tanácsadóként vagy adatelemzőként.

A világ bármely pontján az egyetemek könnyebbé teszik a diákok számára, hogy online tanfolyamokon keresztül hozzáférjenek a felsőoktatáshoz. Míg a részmunkaidős MBA-k általában online és az egyetemen is felkínálhatók, az online osztályok általában nagyobb rugalmasságot biztosítanak a diákoknak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.