Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 4 Részidős MBA Programok ban ben Marketing 2023

4 Részidős MBA Programok ban ben Marketing 2023

Áttekintés

A részmunkaidős Master of Business Administration egy olyan fokozatot gyakran keresik a diákok, akik szeretnék tovább pályafutását a fejlett oktatás. A részmunkaidős program hasznos azok számára, akiknek lassabb ütemben kell teljesíteniük a diplomát, ugyanakkor más feladatokat is ellátniuk kell.

Mi a részmunkaidős MBA a marketingben? Az MBA lehet folytatni a számos különlegességek és folytatják a különböző formákban. A marketingre szakosodott MBA olyan program, amely a márkaépítésre, reklámra és fogyasztói kapcsolatokra koncentrál. Figyelembe véve a mai piacon a hangsúlyt az online marketingre és a közösségi hálózatok felhasználására lehetne fordítani az értékesítés, a promóciók és az ügyfelek vásárlásakor. Az e-marketing témákon kívül a tanfolyam magában foglalhatja az olyan osztályokat, mint a vásárlói viselkedés, a nemzetközi marketing vagy a fogyasztói kutatás.

Sokan részmunkaidős MBA-t folytatnak a Marketingben, mert előnyei vannak a karrierfejlesztés számára. A hallgatók elvárhatnak olyan készségeket tanulni, mint a menedzsment, a piaci elemzés és a fogyasztói kapcsolatok. Ezek mind a munkaerő, mind a valós világban hasznosak lehetnek.

A költségek egy MBA Marketing változik széles körben az intézmények között. A legtöbb részmunkaidős program két vagy négy évig tart. A hallgatókat tanácsos alapos kutatást végezni a program kiválasztása előtt.

Egy MBA Marketing bizonyítja az egyén kompetenciáját a végrehajtó szinten. Ez a mérték is előnye, hogy értékes a legtöbb iparágban. Az MBA marketinges pályázók gyakran találják magukat pozíciókra, például marketingigazgatóra, értékesítési vezetőre vagy PR-szakemberre. A nonprofit szervezetek, a kormányzati szervek és a kereskedelmi vállalatok mindegyike marketing szakembereket alkalmaz a szervezeti célok elérése érdekében.

A részmunkaidős Master of Business Administration marketing fokban kínálják online és hagyományos fokozatok a különböző intézmények országszerte. Az online lehetőségek különösen hasznosak lehetnek a hallgatók számára, akiknek a részmunkaidőben kell részt venniük. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • Részidős MBA
  • Marketing tanulmányok
  • Marketing
Szakirányok
  • Marketing tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum