Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 6 Részidős MBA Programok ban ben Nemzetközi menedzsment 2023

6 Részidős MBA Programok ban ben Nemzetközi menedzsment 2023

overview

A részmunkaidős MBA egy módja annak, hogy keresni egy fejlett diploma anélkül, hogy feláldozik annyi időt a jelenlegi munkát. Ha nem bánja, hogy hosszabb időt vesz igénybe a program befejezése, ez jó lehetőség lehet az idő és a pénz elterjesztésére.

Mi az MBA Nemzetközi Menedzsment részmunkaidőben? Ez a program jellemzően arra összpontosít, hogy a vállalkozások miként kezeljék magukat a globális piacon, miközben fenntartják a helyi relevanciát. Néhány programnak csak egy alapképzésre van szüksége, de másoknak évekig munkatapasztalatra van szükségük. A tanfolyamok, amelyekre szükséged lehet, a kultúrák közötti kommunikáció, a pénzügyi erőforrás-gazdálkodás, a vállalati pénzügyek, a mennyiségi módszerek és az innováció menedzsment. Azt is választhatja, hogy egy adott nemzetközi térségre koncentrál, például Európában vagy Ázsiában.

Többféle készség tapasztalható ebben a szakok során, ideértve az időgazdálkodást, a vezetést és a kommunikációt. Az idő kezelése hatékonyabbá teheti napi tevékenységeit, míg a kommunikáció és a vezetés bizalmat kelthet a társadalmi környezetben.

A részmunkaidőben végzett munka kevesebb költséggel járhat minden félévben, mivel kevesebb könyvet vásárol, és kevesebb osztályra jelentkezik, de az iskolák különböző költségeket igényelnek. Annak meghatározásához, hogy mennyi pénzre van szükséged, figyelembe kell vennie az utazási költségeket minden olyan órára, amelyet nem lehet online.

Egy nemzetközi menedzsment program fel tud készülni a különböző karriertekre. Néhány munkakört a pénzügyi elemző, a szakkereskedő és a külföldi szolgálat tisztjei közé kell sorolni. Azok az üzleti vállalkozások, amelyek MBA diplomásokat bérelnek, részvénytársaságok, bankok és egyéb pénzügyi intézmények. A nemzetközi összpontosítás miatt szinte minden országban munkát találhat.

Nemzetközi témaként a nemzetközi menedzsment MBA programjai megtalálhatók a világ minden részében. Számos iskolában kínál online lehetőségeket, időt vesz igénybe, hogy meghatározza, mi működik legjobban az Ön életmódjához. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

read_more

filters

 • Részidős MBA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Nemzetközi menedzsment
fields_of_study
 • Menedzsment tanulmányok (6)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format