A Keystone ösztöndíj

A 2021-es jelentkezések lezárva – Regisztrálj, hogy értesülj a következő ösztöndíj bejelentéséről!

Váltsd valóra álmaidat a Keystone ösztöndíjjal!

Mi is az a Keystone ösztöndíj?

A Keystone Academic Solutions négy egyetemi és két posztgraduális hallgató számára kínál ösztöndíjat. Az ösztöndíjat hat olyan hallgatónak ajánljuk fel, akik megfelelő tanulmányi háttérrel rendelkeznek, és arra motiváltak, hogy továbbtanulásuk révén jobbá tegyék a világot.

Ki jelentkezhet?

Azok a leendő hallgatók, akik betöltik 18. életévüket a program kezdetére, és nappali egyetemi vagy posztgraduális képzési programon terveznek tanulni. Ismerkedj meg a hallgatói honlapjainkkal még ma, hogy megtaláld a számodra megfelelő tanulmányi programot, és elnyerd a Keystone hat megpályázható ösztöndíjának egyikét!

Hogyan pályázhatom meg a Keystone ösztöndíjat?

Add meg az adataidat, és értesítünk, hogy mikor indul a következő ösztöndíj!

Indítsd el az ösztöndíjpályázatot

A Keystone Academic Solutions bemutatkozik

A Keystone Academic Solutions havonta több mint hatmillió hallgatónak segít megtalálni a számukra tökéletes tanulmányi programot. Segítünk a leendő hallgatóknak a tanulmányi lehetőségek és helyszínek százait felfedezni egyetlen helyen, bárhol és bármikor. Összegyűjtjük a felsőoktatással kapcsolatos összes releváns információt és híreket, valamint platformot és eszközöket biztosítunk a hallgatók számára az egyetemi és főiskolai felvételi munkatársakkal való csevegéshez szerte a világban. Ezzel világszerte lehetővé tesszük az emberek számára az oktatás megválasztását, hogy megvalósítsák személyes és szakmai céljaikat!

Ismerkedj meg honlapjainkkal még ma, hogy megtaláld a számodra megfelelő tanulmányi programot