Read the Official Description

Frankfurt School Pénzügyi Frankfurt School

Hét különböző programosztályban kínálunk felső osztályú képzéseket és továbbképzési lehetőségeket. Négy speciális kutatóközpontot tartunk fenn és számos nemzetközi tanácsadási projektet vezetünk. Minden oktatási, kutatási és tanácsadási tevékenység a pénzügyekre és a menedzsmentre összpontosít. A pénzügyek alatt a pénzügyi irányítással foglalkozó valamennyi vállalatnál a több funkciós pénzügyi tevékenységet értjük. A menedzsment pedig a klasszikus vállalati vezetést jelenti, ahol a vezetők olyan módon dolgoznak ki az alkalmazottakról és erőforrásainkról, hogy a vállalat céljait a lehető leghatékonyabban lehessen elérni.

Frankfurt School Pénzügyi Frankfurt School

Nemzetközi programok

A mai vezetők nagy kihívásokkal szembesülnek a rendkívül diverzifikált és dinamikus piacokon, a növekvő globális versenyben és az egyre önállóbb ügyfelekkel és beszállítókkal szemben.

Egy ilyen összetett üzleti környezetben a túlélő szervezetek olyanok, amelyek jól kidolgozott stratégiákkal és magasan képzett vezetőkkel rendelkeznek. Az Executive Education Programok segítségével a vezetők élesíthetik vezetési és vezetési készségüket, lehetőséget kapnak arra, hogy megtanulják a bevált gyakorlatokat, és hozzanak létre egy párhuzamos hálózatot a legsikeresebb vezetők és vállalatok világszerte.

A Frankfurt School Pénzügyi Frankfurt School

Portfóliónk

Oktatási programaink közé tartozik a helyszíni tantermi tanítás egy magasan képzett és tapasztalt oktatókkal, önálló tanulással, webes képzéssel és tanítással, valamint nemzetközileg elismert vizsgákkal és minősítésekkel.

A Frankfurt School a banki témák széles skáláját kínálja

Minden szinten vezetjük a felsőoktatási oktatást, a fiataloktól a felső vezetőkig, beleértve a felső szintű vezetést, a pénzügyi és egyéb iparágakban működő vállalatok vagy intézmények széles körében.

Különösen a testre szabott végrehajtó oktatási programok területén a Frankfurt School széles skáláját kínálja a szolgáltatásoknak:

• képzési szükségletelemzés • testreszabott oktatási programterv • testreszabott szemináriumi anyagok és tankönyvek készítése • e-learning platformok és internetes képzési programok adminisztrációja ügyfeleink nevében

Mester programok

Ha sikeres pályafutás alapjait alapozza meg, akkor a következő lépés az, hogy növelje tudását és fejlessze készségeit. A Frankfurt School Pénzügyi Frankfurt School

Pénzügyi Boot Camp 2019: A banki játék

Talán nem úgy döntöttél, hogy tanulmányozod a pénzügyeket az egyetemen, de most kíváncsi vagy arra, hogy többet tudj meg a fontosabb pénzügyi termékekről és befektetési stratégiákról. Lehet, hogy jobban meg szeretné tudni a hírt vagy álmot arról, hogy George Soros lesz a következő. Lehet, hogy jövő őszén új diák leszel, és szeretné kezdeni a tanulmányait. Akárhogy is, a Pénzügyőrség a Bankjátékkal szórakoztatóan a nyáron is.

Célközönség

Frankfurt School Pénzügyek Boot Campja olyan nem pénzügyi alapképzési és mesterképzési hallgatókat céloz meg, amelyek az európai vezető pénzügyi központok egyikében: Frankfurt am Mainban kívánják fejleszteni vagy elmélyíteni a pénzügyi ismereteiket.

Az igényes és intenzív, nagyon motivált hallgatókat, akik érdeklődnek a pénzügyi és banki kulcsfontosságú szempontokról a sűrített idő alatt történő megismerés iránt, alkalmazni kell.

Főbb

 • Előadások és oktatóanyagok iparági szakértők által vezetve
 • Kis vitacsoportok
 • Pénzintézeti látogatások
 • A diákok közötti interakció a világ minden tájáról
 • Csapatépítés, szociális és sporttevékenységek
 • Kulturális kirándulás Heidelbergbe (ideértve a híres kastély látogatását is)
 • Német ételek, italok és kultúra feltérképezése (ideértve a városnézést is)
Programs taught in:
Angol
Német

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Frankfurt School of Finance & Management

Az ügyvezető Master of Business Administration (MBA) célja a tapasztalt vezetők, akik fejleszteni a vezetői képességek és vezetői képességek révén kihívást tanulmányi és ... [+]

Az Executive MBA (Emba) a Frankfurt School készít célzott felkészülés felsővezetői pozíciókban. A kihívást jelentő tanulmányi program lehetővé teszi, hogy részmunkaidőben 18 hónappal a nemzetközileg elismert Master of Business Administration (MBA), hogy megszerezzék. Célja, hogy a tapasztalt üzleti vezetők, akik elkötelezettek a menedzsment ismeretek és vezetői készségek és szeretné fejleszteni szakmailag. A mi MBA előny a kiválóság neves professzorok és szakemberek, innovatív esettanulmány orientált oktatás, egyedileg méretre az Ön Coaching és választható tengerentúli modulok a világ vezető partner egyetemek, mint CEIBS Sanghajban, Kína és a Stellenbosch Business School Fokváros, Dél-Afrika. Az MBA a Frankfurt School nyitja meg kapuit, és nemzetközileg is elismert és megbecsült.... [-]

Németország Frankfurt
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Németország
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Frankfurt
    )

)
1
September 2019
Part-time
18 hónapok
Campus

Bővebben magyarul

MBA

Frankfurt School of Finance & Management

A teljes munkaidőben MBA program épít több mint 50 éves oktatási és kutatási Frankfurti Iskola. ... [+]

A teljes munkaidőben MBA program épít több mint 50 éves oktatási és kutatási Frankfurti Iskola és sikeres tapasztalatok tanítás Management Masters és az Executive MBA osztályok.

Az MBA egyedülálló tanulmány modell támaszkodik a különböző vállalati kapcsolatok a Frankfurti Iskola, hogy a résztvevők a zökkenőmentes átmenetet, hogy a post-MBA karrier. Ebből következik a résztvevő-központú tanulási koncepció által kifejlesztett Harvard Business School, és fedezi az irányítás és vezetés fontos a sikeres szakmai karriert.

Highlights Globális hallgatói szervezet és a nemzetközi hétig külföldön Átfogó Karrierfejlesztési programot és intenzív nyelvi képzés Résztvevő-központú tanulási megközelítés esettanulmányok (Harvard módszer) Kiemelkedő oktatói és erős üzleti hálózat A modern város campus létesítmények a gazdasági Európa szívében Tanterv ... [-]
Németország Frankfurt
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Németország
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Frankfurt
    )

)
1
October 2019
Full-time
12 hónapok
Campus

Bővebben magyarul
Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School részmunkaidős MBA-ja a Nemzetközi Egészségügyi Igazgatóságban az egészségügyi szakemberek számára működik, hogy alapos ismereteket szerezzen a nemzetközi ... [+]

Miért IHM?

Frankfurt School részmunkaidős MBA-ja a Nemzetközi Egészségügyi Igazgatóságban az egészségügyi szakemberek számára működik, hogy alapos ismereteket szerezzen a nemzetközi egészségügyben.

A program célja a felelős egészségügyi vezetők fejlesztése és azok gyakorlati üzleti készségekkel, fejlett vállalkozói készségekkel, vezetői szakértelemmel és integritással való ellátására, annak érdekében, hogy elsajátítsák a kihívásokat egy globalizált egészségügyi szektorban.

Támogatja a jövőben befolyásolni kívánt egészségügyi problémák, tendenciák és gyakorlatok fokozott ismeretét. Nemzetközi tanulmányi helyszínek Európában, Amerikában és Ázsiában, valamint egy változatos hallgatói testület biztosítja a valóban nemzetközi tapasztalatot.... [-]

Németország Frankfurt
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Németország
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Frankfurt
    )

)
1
October 2019
Part-time
20 hónapok
Campus

Bővebben magyarul

Részidős MBA

Frankfurt School of Finance & Management

MBA olyan fiatal szakemberek számára, akik olyan erős vezetői potenciállal rendelkeznek, akik teljes foglalkoztatottságot akarnak élvezni, és profitálni fognak a világszí ... [+]

Célközönség

Nemzetközi és német fiatal szakemberek minden olyan iparágban, ahol erős vezetői potenciállal rendelkezők szeretnék maradni 100% -os foglalkoztatásban, és részesülnek a világszínvonalú MBA oktatásban.

A részmunkaidős MBA egy 20 hónapos program, melynek fő és választható moduljai az első 16 hónap során kerülnek átadásra, majd 4 hónap alatt befejezik az MBA tézisét. A program célja a fiatal szakemberek számára, hogy teljes munkaidőben és tanulmányi részidőben dolgozhassanak. 4 félévben (3 naptári év alatt) a program 68 tanítási napot igényel, amelyből 34 munkanap. Két modul kerül megrendezésre blokk héten (hétfőtől szombatig), egyikük az egyik legjobb üzleti iskola Ázsiában. Minden egyéb tanfolyam kiterjedt hétvégén (csütörtökön vagy pénteken vasárnapig) kerül megrendezésre az FS campuson. A program minden évben októberben kezdődik.... [-]

Németország Frankfurt
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Németország
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Frankfurt
    )

)
1
October 2019
Part-time
20 hónapok
Campus

Bővebben magyarul
Frankfurt School of Finance & Management
Address
Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34
60322 Frankfurt, Hesse, Németország
Website
Phone
+49 69 1540080