Read the Official Description

Küldetésünk újra felsőoktatásban

Mi közel 25 éve kínál globális tapasztalattal és innovatív tanulási lehetőség, folyamatosan vizsgálja a hagyományos modell a felsőoktatás graduális és posztgraduális; kívánjuk javítani, és az, hogy mi rendszeresen átnézik az összes programot, amely alapján a jövőképe a piacon, és mi van a legtapasztaltabb szakemberek, akik egy innovatív megközelítést, és az értéke a kiválóság és a vállalkozói szellemet. És az oktatás területén is különböznek az innovációra és alakíthassa. CESINE élen jár az oktatás.

Innováció oktatás

Alkalmazkodni a változásokhoz a világ nem elég. Vezetni pozitív változás, meg kell találni az új és jobb módszerek a dolgok. Mi vagyunk az egyik első egyetem a világon, hogy egyesítsék egy helyen a legtöbb kreatív elmék, a legnevesebb tervezők és tastemakers jövőben a jövő vezetőit az üzleti, kommunikációs és marketing.

A különböző posztgraduális

A diplomások tesz minket, hogy kik vagyunk. Ők a mi terméket, és mi a sikert. vezetők az üzleti menedzsment, a kommunikáció, a tervezés és a technológiai területen, mindegyikük képes szembenézni a szakmai jövőben is bizalommal; irányítja annak munkáját graduális és posztgraduális a legmagasabb minőséget.

Legjobbak közé sorolható

A jelenléte Cesine közül az első pozíciót a nemzetközi rangsorban elkötelezettséget tükrözi a kiválóság és különösen képes alkalmazkodni a változásokhoz, és segítse az egyének és szervezetek elérjék eredményeket. Olyannyira, hogy már elhelyezett, a felső három negyven spanyol egyetemek, rangsor I2N által készített PricewaterhouseCoopers és Oktatási Először, ami méri szintű angol a diákok és a mértéke nemzetközivé intézmények, ott áll mögötte a Navarrai Egyetem és a San Pablo CEU. Emellett Cesine megkapta a legmagasabb pontszámot a tanítás, a foglalkoztathatóság, szolgáltatások és a társadalmi elkötelezettség, a rangos rangsor "QS Stars".

Periódus "Erasmus" garantált

Stratégiai szövetségek számos neves egyetemek, iskolák és nemzetközi design segítségével biztosítja, hogy minden diák időszakok "Erasmus" ösztöndíjat a különböző országokban, és garantáltan a legjobb gyakorlatok spanyol vállalatok és a New York, San Francisco, Boston, Toronto és Párizs.

Elkötelezett a foglalkoztathatóság és a vállalkozói szellem

Mi egy egyetemi futnak az emberek, most, ez azt jelenti, hallgatni a munkáltatók számára bizonyosságot, amely folyamatosan fejlődik, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Mi teljesítményének mérésére a 3 iskolák Business és Kommunikációs Design és a siker a programok kínálunk, értékelések alapján a 360 diák, diákok és a tanárok. És a bizonyság a több mint 9000 alumni alátámasztották.

Mi vagyunk a spanyol intézmény leginkább elkötelezettek a foglalkoztathatóság és a vállalkozói szellemet. Mi megállapodásokat kötött több mint 1100 vállalat, sikerült 15.500 diák gyakorolni a különböző graduális és posztgraduális programok és mintegy 2500 munkahelyet. Azt is otthont ad az éves Állásbörze és hálózatépítési, és megszerveztük a Vállalkozói fórum, egy úttörő kezdeményezés, amely ösztönzi a vállalkozói diákok körében húsz éve.

Programs taught in:
Spanish (Spain)

Az intézmény további kínálata:

1-year EMBA

CESINE Centro Universitario

Tisztában van azzal, hogy a vonat az emberek, akik vezet ezeket a változásokat, CESINE Business School Executive MBA kifejlesztett program együttműködésével vezető vállal ... [+]

A lokális programot

Vállalkozások ma környezetben működnek a bizonytalanság, hogy gyorsan változnak. Mivel a piacok globalizációja, lehetőségek és veszélyek a cégeink jelennek bármikor és bárhol a világon, és még a távolban, akkor azonnali hatást gyakorol a piacokra.

Minden fő szempontok a vállalati menedzsment nagyon jelentős változásokat, amelyek előírják, igazgatók feladata minden területen szilárd ismeretekkel ahhoz, hogy befolyásolja a fejlődését erőssége és rugalmassága szervezeteik.

Tisztában van azzal, hogy a vonat az emberek, akik vezet ezeket a változásokat, CESINE Business School Executive MBA kifejlesztett program együttműködésével vezető vállalat a mai piacokon, akinek tapasztalata és a háttér gazdagítják a tartalmat a mester. Ezen kívül kötött megállapodások révén a vállalatok és szervezetek, CESINE Business School hajlandó garantálni 100% -a fiatal diplomások tapasztalat nélkül, szakmai kifizetetlen. A mi javaslatunk hozza, így megkülönböztetve teljesen gyakorlati dimenziója.... [-]

Spanyolország Santander
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanyolország
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Santander
    )

)
1
September 2019
Full-time
1 év
Campus

Bővebben magyarul