Read the Official Description

Egyetemi

Az Universidad San Jorge található Villanueva de Gallego szélén a város Zaragoza, 2005-ben létrehozott, és a Grupo San Valero, egy oktatási csoport által létrehozott Fundación San Valero, egyházmegyei munkája nonprofit felett 60 éves tapasztalattal a különböző szinteken és módozatait a formális oktatás és képzés.

A misszió valamennyi intézmény, amelyek részei a Grupo San Valero, hogy hozzájáruljon a fenntartható fejlődés a társadalom egy átfogó oktatási alapuló keresztény értékeket, amelyek lehetővé teszik az emberek, hogy megbirkózzon a szakmai kihívásoknak igényekkel összhangban, a környezet. Ma a San Jorge Egyetem több mint 2000 diák a hivatalos egyetemi diplomák, Masters és PhD, elosztott öt központ: Egészségtudományi Kar, Kommunikációs Főiskola Építészeti Főiskola, Műszaki és iskolai Kormány és vezetés.

Az oktatási modell, a University of San Jorge hat pilléren nyugszik:

A szerves megalakult a személy jelen a tantervben az egyes fokozatot (tervezet fő szakmai projekt). A hivatása mások szolgálata révén tantervi integrálása szolgáltatás-tanulás és a tanulói részvétel önkéntes program. A személyes figyelmet, hogy a diákok az elkötelezettségét a tanárok, hogy jó eredményeket elérni a terv végrehajtásában cselekvési bemutató. Oktatási innováció és technológiák integrálása javítását célzó tanulásnak. Az oktatás nemzetközivé programok azzal a céllal készül diákok egyre inkább nemzetközi és globalizált munkaerőpiacon. Konvergenciára az ipari és üzleti szféra, ösztönözve a szakemberek részvétele a fejlesztési oktatás, lebonyolítása projektek tényleges mértéke és Mester együttműködve vállalatok és intézmények.

A University Campus Villanueva de Gallego van létesítményeit és forrásait az utolsó generáció, és a sport campus, ahol egyetemi hallgatók gyakorolhatják a különböző sportágakban.

Programs taught in:
Angol
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

San Jorge University / Fundacion Universidad San Jorge

A Master in Business Administration (MBA) diplomát középpontjában a szerves fejlődés az ember hármas dimenziója: vezetési ismeretek, analitikus készségek és a társadalmi ... [+]

A Master in Business Administration (MBA) diplomát középpontjában a szerves fejlődés az ember hármas dimenziója: vezetési ismeretek, analitikus készségek és a társadalmi tudatosság a szervezetek, ahol dolgoznak.

Az MBA mi ösztönözzék a vezetői készségek, mint létfontosságú a döntéshozatalt, a csapat vezetése és a célkitűzések elérését.

Szintén ásni az analitikus készségek, hogy a diákok kell, hogy dolgozzon ki a különböző területeken szervezetek: pénzügy, marketing, logisztika, humán erőforrás és az innováció. Sok esetben tanulni, és nagy csapatmunka fontosságát, azt elmélyítsék tudásukat elvégzéséhez szükséges megfelelő kezelése, a cégeknél létrehozó minden alkalommal a diákok kritikai gondolkodás, ami más műveletekkel újragondolására ismerik és értékelik az összes fő szempontok.... [-]

Spanyolország Zaragoza
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanyolország
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Zaragoza
    )

)
1
October 2019
Full-time
1 év
Campus

Bővebben magyarul