Read the Official Description

Üdvözöljük a La Salle

Mi köszönjük az érdeklődést a képzési kínálat Fok, Masters és posztgraduális, Executive Education tanfolyamok. La Salle programok igényeit célzó, a vállalat és a szakemberek gyakorlati látás és a cél a gyors alkalmazását az ismeretek kapott. Programok lehet részt személyesen a Campus Barcelona és a virtuális egyetem.

Válassza ki a programot, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

körülbelül

Ebben a három évszázados fennállása, La Salle volt a kizárólagos célja, hogy állandó és frissített az oktatás minden szintjén. Ez az elkötelezettség már az idő előrehaladtával folyamatosan az öt kontinensen. A hallgatók száma meghaladja az egymilliót, elosztott 1.600.- központok, melyek a képzés több mint 70.000 tanár.

Spanyolországban bevezetett mintegy 125 évvel ezelőtt, a La Salle fejlesztett tanulmányok szabott szükségleteit és igényeit az egyes történelmi pillanat, és már tud nyomtatni a személyes bélyeg a minőségi képzés, amelyben a teljes mérete a személy túlsúlyban tiszta mennyiségi ismeretek megszerzése.

Katalóniában, La Salle összesen 30 központ és 23.000 diák és Madrid 17 iskolában összesen 11.300 diák.

A IALU - International Association of Lasallian Egyetemek áll 73 egyetemeken. Az Egyesült Államokban: La Salle Egyetem Philadelphia, Manhattan College of New York, Saint Mary College of California; La Salle College of Santa Fe, Lewi a University of Chicago, Memphis College of Christian Brother. A Fülöp-szigeteken; De La Salle Egyetem Manila, University of La Salle Bacolod City. Izrael: Bethleem Egyetemen. Latin-Amerikában: La Salle Egyetem Bogota, Higher Education Center kenu-Brazíliában, Mexikóban Institutes of Harmadidőszaki Obregon, Központi Intézet Guatemala; IUTEMAR La Salle Caracas IUTEAGRO a Cojedes; IUTEIN de Guayana. Európai egyetemek kiemelik a IInstitut Supérieurben Agricole Bauvais, ISAIP d'Angers, l'ECAM Lyon Saint Lu School of Architecture of Belgium, többek között; amelyhez hozzá kell adni a központok Afrikában és Ázsiában.

A történelem és az egész világon, a La Salle követtek az emberek egész szakmai életét is; as szervezetek technológiai fejlődés. Ez az elkötelezettség csuklós egy sor képzési, információs, közvetítői, transzfer és kommunikációs teszik La Salle ülésén a technológia és az üzleti világ.

Spanyolországban a campusok Barcelona és Madrid, a La Salle kínál, amellett, hogy a tanított egyetemi kurzusokat, a következő programokat:

 • doktori Program
 • Masters Program
 • Program Nemzetközi szakaszai
 • Szakmai Fejlesztési Program (PDP)
 • szakmai kurzusok
 • vállalati képzés

Mester Program minden igényét kielégíti, a cég és a szakemberek gyakorlati látás és a cél a gyors alkalmazását az ismeretek kapott. Ez az ismeretek bővítését a terület szakmai specializáció vagy más területen, elősegítve a személyes fejlődés és alkalmazkodóképességének javítása a szakemberek folyamatos változásának a munkahelyen és a technológiai környezet.

Program Masters célja, hogy a szakemberek, az egyetemi diplomával és szakmai tapasztalattal, akik szeretnék, hogy javítsák a szakmai ismeretek (a különböző ágazatokban és területeken a mesterek alkotó program), és akiknek szükségük van, hogy megértsék az üzleti működést, és hogyan kell alkalmazkodni az új kihívásokhoz ; fen szaktudásukat; fejlesztése és bővítése képességeinek analízis, szintézis, a kommunikáció, az integráció és a csoportbeosztás.

Programs taught in:
Angol
Spanyol
Katalán

Az intézmény további kínálata:

EMBA

laSalle Barcelona MBA programs

Az Executive MBA képzését célzó szakmai vezetők több mint 30 éve a jelenlegi kihívásaira vezető globális csapat a globális versenykörnyezetben programot. A mester tartalm ... [+]

A Executive MBA Célja, hogy a képzés szakmai vezetők több mint 30 éve a jelenlegi kihívásaira vezető globális csapat a globális versenykörnyezetben programot. A mester tartalmaz egy szakasza 2 hétig a Szilícium-völgyben, USA.

Az időtartam 15 hónap MBA programok hétvégén (péntek délután és szombat délelőtt), és kompatibilis a munkát. Egy hétvégi intenzív szabadtéri üléseket formátumban, elősegítve a személyes kapcsolat, csoportos munka és a fejlesztés a hallgató személyes és szakmai ismeretekkel.

Az Executive MBA La Salle:

Alkalmaz egy egyedülálló és innovatív módszereket, Grow tapasztalatokon át a módszertant Grow tapasztalatok révén célja, hogy a diákok alkalmazni a valós és a tapasztalati helyzeteket, minden tanulási kapcsolódó készségfejlesztő és consiguienteevolucionar szakmailag teljesebb formában . ... [-]
Spanyolország Barcelona
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanyolország
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Barcelona
    )

)
1
October 2019
Full-time
15 hónapok
Campus

Bővebben magyarul

MBA

laSalle Barcelona MBA programs

Ha egy egyetemi és szakmai végzettség, kevesebb, mint 30 év, és szembe kell nézni a munkát a jövőben a biztonsági és garanciális, építeni a karrierjét a korszak a digitál ... [+]

Ha egy egyetemi és szakmai végzettség, kevesebb, mint 30 év, és szembe kell nézni a munkát a jövőben a biztonsági és garanciális, építeni a karrierjét a korszak a digitális átalakítás a Full Time MBA La Salle.

Meg fogja tanulni, hogyan kell fejleszteni a vállalkozói gondolkodásmódot, megtanulják, hogyan kell az innovációra és eszközök használatát, keretek és stratégiák meghatározására és értékelésére új lehetőségeket a digitális gazdaságban.

Mi képezzük a diákokat, hogy a döntéseket az üzleti környezet állapotában folyamatos fejlődés; És egy olyan globális és nemzetközi szempontból.

Belépés

Az emberek kulcsfontosságú tényező a Masters programok fejlesztése. Mi választjuk ki a kérelmezők szerint tanterv kritériumok súlya a tudományos, funkcionális, ágazati és földrajzi jellemzők, annak érdekében, hogy gazdagítsák a kollektív tanulási tapasztalat.... [-]

Spanyolország Barcelona
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanyolország
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Barcelona
    )

)
1
October 2019
Full-time
15 hónapok
Campus

Bővebben magyarul

Presentación de La Salle Campus Barcelona - Universidad Ramon Llull