Read the Official Description

Üdvözöljük a IBMS ...

IBMS nyújt Önnek azokat az eszközöket, ismeretek és tapasztalatok meg kell határozni a siker a saját szempontjából, majd elérni. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy Önnek jól lekerekített és kiegyensúlyozott mégis oktatás, mely fog neked nagyon vonzó a leendő leendő munkáltatók. Lesz bőven hogy fejlessze tudását a mi tudományos programok és a tanórán kívüli tevékenységek által támogatott state-of-the-art erőforrásokat.

Körülbelül IBMS

IBMS, akkor bőven hogy fejlessze tudását a mi tudományos programok és a tanórán kívüli tevékenységek által támogatott state-of-the-art erőforrásokat.

Keverjük össze ezeket a funkciókat tapasztalat, oktatók és dolgozók, amelyek figyelmes, hogy az egyéni igények, valamint a nemzetközi városa Genfben van a siker receptje. IBMS nyújt Önnek azokat az eszközöket, ismeretek és tapasztalatok meg kell határozni a siker a saját szempontjából, majd elérni. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy Önnek jól lekerekített és kiegyensúlyozott mégis oktatás, mely fog neked nagyon vonzó a leendő leendő munkáltatók.

A IBMS, MBA alapját az a filozófia, amely megállapítja, eredete az Egyesült Államok oktatási rendszer. Elsősorban a fejlődő egyén igazi potenciálját az MBA kínál értékek által vezetett tanterv középpontjában a vezetés, az innováció és a bevált gyakorlatok.

A IBMS, MBA lehet tanulmányozni számos különböző módon:

A 12 hónapos teljes munkaidős MBA program Egy 18 hónapos részmunkaidős EMBA tanított este és hétvége Osztályok legfeljebb 24 hónapig Flexi Moduláris MBA Hétvégi osztályok

A jövőben az üzleti függ a sikeres fejlődése az emberek. Éppen ezért a mi vezetői képzésbe munka annyira fontos. A Business School támogató környezetet biztosítson, és jó lehetőséget adnak a szállító vezetői képzésbe. Szoros együttműködés az üzleti, megnézzük, hogy fejlesszék a következő generációs vezetők és az üzleti vezetők. Emberek, akik nem csak egy erős, sikeres karriert, de aki maga is igazi változást jelent a szervezetek teljesítményére, ahol dolgoznak. Pontosabban kínálunk:

BBA 4 évig programok TTH az egy éves program TTH 6 hónapos programot Szakmai számviteli program

Ezek közül bármelyik szakterületükön nyújt széles körű és mély mind az egyéni karrier és a vállalkozások tudják befolyásolni. Tedd össze, azonban az általuk képviselt erőteljes napirendjét üzleti változást. Minden programot úgy tervezték, ambiciózus, tehetséges teljesítők. Célunk, hogy felkészítse egyének magas szintű vezetői képességek a saját területén.

Célok és célkitűzések

A IBMS program célja, hogy ápolják a vezetés és hatékonyságát kell kezelni a kihívásokat a felső vezetés, amely nemzetközi szinten. Ez alapján egy amerikai stílusú tanterv sor interaktív és intenzív. Professzorok IBMS szigorúan közé választották a legjobb tanácsadók és szakemberek a saját területén, sok pozíciót betöltő Európa legjobb üzleti iskolák.

Egy új tanév új kihívásokat és lehetőségeket. Tisztában vagyunk vele, minden tanulónak az ő és a saját álmait, néha, nem mindig része ennek a hatalmas állami, összekapcsolt világban, de IBMS van itt, hogy segítsen az egyedülálló felfedezés a sors, hogy nagyon személyes és kedves mindannyiunk számára.

Munkánk itt együtt lesz az alapja az élet tele globális szolgáltatás és a vezetés. Mi elvetését a mely megteremti az álmok, célok és szenvedélyek Önnek és családjának. Csapatunk elkötelezett, hogy segítse a kultúra, nő, takarmány és nézni azokkal szemben, dédelgetett álmát, hogy kezd virágozni alatt az idő a IBMS. Hogy a kis mag egy álom, ami mindannyiunkban van, mint IBMS volt számunkra több, mint 20 évvel ezelőtt. Ez az álom valósággá vált számunkra ... és mi olyan büszkék, hogy mondjam, ma, örvendetes, hogy ez a világ vált IBMS, az egyik a Swiss által valóban független, globálisan koncentráló és minőségi intézmények.

Miért IBMS?

Megszerezte a Masters of Business Administration (MBA) fokozat, az Ön számára vezetői képességek és az üzleti szakértelem, hogy nyitott az új karrier lehetőségek az Ön számára. Ha dolgozik az üzleti életben, és szeretnének feljebb a ranglétrán, vagy elmozdulni a jelenlegi szakterületem, hogy egy új, egy MBA program segít elérni a céljait. Az MBA programot is indít Önt a sokkal magasabb fizetési tartományán hogy a felső szint menedzserek és vezetők élvezik. Emellett a magas szintű pozíciókat MBA diplomát lehetővé teszi, hogy tartsa a munkahelyi gyakran sokkal érdekesebb és kifizetődő.

MBA szakirányok!

Most, több és több MBA programok képzést biztosít, amely túlmutat az általános üzleti menedzsment, hogy tárgykörben szakértelmet. Így például, ha a szakmai érdeklődés van a területen az e-kereskedelem, megtalálja MBA programok a nagy hangsúlyt fektet ezen a területen. Emellett számos MBA programok lehetővé teszi, hogy pénzt keres szakirányú, így össze üzleti adminisztráció képzés képzés egy másik területen, mint a humán erőforrások, a Pénzügyi és Számviteli stb

MBA koncentráció és szakirányok a következő Majors:

Pénzügy és Számvitel Vállalkozási és Operatív irányítás Általános Menedzsment emberi erőforrás Marketing és Márka Marketing Management Projekt Menedzsment Turizmus és Utazás Menedzsment

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Institute of Business & Management Sciences

IBMS`s MBA Nemzetközi Üzleti mértékben biztosítja a keretet a szakemberek, hogy megértsék ezt az izgalmas és komplex globális üzleti környezet és a konkrét ismeretek szám ... [+]

MBA Business Administration, vagy az International Business:

A globalizáció az üzleti egy megélt valóság minden ország a világon, de különösen az Egyesült Államokban, és Európában, ahol a vállalatok forrás alapanyagok, gyártása és értékesítése a világ minden tájáról. Ugyanez igaz a szolgáltatási szektor, ahol minden jelentős pénzügyi és szolgáltatásokat intézmények működését a nagyobb városokban a világ.

Business Administration szakemberei az új és izgalmas korszak óriási lehetőségeket világszerte pályára, hogy egyaránt kihívást és jutalmazása egyidejűleg. IBMS`s MBA Nemzetközi Üzleti mértékben biztosítja a keretet a szakemberek, hogy megértsék ezt az izgalmas és komplex globális üzleti környezet és a konkrét ismeretek számukra, hogy hatékonyan működjön a választott érdeklődési terület.... [-]

Svájc Geneva
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Svájc
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Geneva
    )

)
1
February 2019
Full-time
18 év
Campus

Bővebben magyarul
Post address
Csae Postale 330,
1211 Genève 13 - Switzerland

1211 CH
Location address
Rue Voltaire 16
1201 Genève

Geneva, Geneva, 1201 CH
Social Media