Read the Official Description

A Manchester Egyetem a transznacionális oktatás korai alkalmazója volt, és most 25 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Az elmúlt évek során erőteljes globális partnerségeket alakítottunk ki nagyvállalatokkal és magas színvonalú oktatási partnerekkel, és hat globális központot hoztunk létre 4 kontinensen: Manchester, Dubai, Hongkong, São Paulo, Shanghai és Szingapúr.

A tanulás és a kutatás sikerének hagyománya 180 év alatt nyúlik vissza, amely magában foglalja a modern számítógép születését, az atom felosztását és a modern közgazdaságtan alapelveit. Sok más világban változó innováció gyökere van a Manchester Egyetemen. A 2014-es kutatási kiválóság keretén belül a kutatási teljesítmény tekintetében az Egyesült Királyságban a második helyezett az Egyesült Királyság, a globális reputációnk számára úttörő kutatásunkat élvezhetjük, amely növeli problémamegoldásunkat az alapképzésben.

Szingapúr, Délkelet-Ázsia Központ

A Manchester Egyetem 100% -os tulajdonú leányvállalata, a Délkelet-ázsiai Központ 1992 óta jelen van, és rugalmas Global MBA-t működtet a különböző háttérrel rendelkező szakemberek számára. Jelenleg közel 300 diákot támogat, és több mint 1000 diákot végzett a délkelet-ázsiai és óceániai régióban.

Nemzetközi akadémikusaink a hat globális központban tanítják a világot. Számos akadémikusunk rendelkezik ipari ismeretekkel és széles körű kapcsolatokkal a nyilvánossággal, a magánszférával, beleértve a harmadik szektorbeli szervezeteket világszerte. Vezetnek vitát, befolyást gyakorolnak a véleményre és a politikára, és vezetik a változásokat.

Manchester Business School
CPE nyilvántartási szám: 201022477R
Időszak: 2016. szeptember 28. és 2020. szeptember 27. között

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

Manchester Business School, Singapore Centre

... [+]

Jelenlegi kínálatunkat az alábbiakban soroljuk fel, és MBA-t építhet egy olyan területen, amely érdeklődik Önhöz, például a pénzügyekhez vagy a vállalkozói tevékenységhez, a választható szakterületeken.

[-]
Szingapúr Singapore
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Szingapúr
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Singapore
    )

)
1
January 2019
Part-time
18 - 60 hónapok
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)

Bővebben magyarul

Részidős MBA

Manchester Business School, Singapore Centre

A Kelley-Manchester Global MBA az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok üzleti iskoláinak kettős szaktudását kínálja, és kombinálja a világ legjobb online MBA tanítás ... [+]

A Kelley-Manchester Global MBA az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok üzleti iskoláinak kettős szaktudását kínálja, és kombinálja a világ legjobb online MBA tanítását egymás közeli, 8 világviszonylatban kiválasztott helyszínével.

Az online tanulás mellett ez a rugalmas MBA magában foglalja a 18 napos tanítást, amely három lakossági műhelyben (plusz egy választható ötnapos műhelyben Washington DC-ben) terjedt el.

Kevert szállítás

A Kelley-Manchester Global MBA ötvözi a világ legjobb online MBA tanfolyamát, immersive, face-to-face oktatással 8 globális helyszín közül. Az eredmény egy rugalmas MBA, amely valóban nemzetközi tapasztalat.... [-]

Szingapúr Singapore
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Szingapúr
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Singapore
    )

)
1
August 2019
Part-time
24 - 60 hónapok
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)

Bővebben magyarul
Manchester Business School Pte Ltd
Address
55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Szingapúr
Website
Phone
+65 6538 4470