Read the Official Description

AACSB Accredited

A misszió a College of Business és Államigazgatási Kaliforniai Állami Egyetemen San Bernardino hogy hozzon létre egy diák-központú tanulás közösség, amely felkészíti a diákokat, hogy produktív tagjai az üzleti, kormányzati, és a globális társadalom. Mi minőségi graduális és posztgraduális programok, amelyek pozitívan befolyásolják a tanulók fejlődését, mint a szakemberek. Mi prioritást kapjon a kiválóságot a tanításban, hogy fokozza elkötelezettségét kar folyamatos szakmai fejlődés, a szellemi hozzájárulás és a szolgáltatás.

A kar szellemi hozzájárulás elsődlegesen egy mix az alkalmazott kutatás vagy hozzájárulások gyakorolni és tanulási vagy pedagógiai kutatás. Mi szolgálja a kulturális és globálisan sokszínű hallgatói szervezet elkészítésével a hallgató kezelni a változó és változatos környezetben. Keresztül a közhasznú munka, partnerségek és kezdeményezések, a testület szolgál közvetítőként az ismeretek és a szakértelem között az egyetem, a regionális közösség, és a világ többi része.

A közösségi részvétel a mi programok San Bernardino és Palm Desert egyetemen eredmények szakmai és sok szolgáltatás tanulási lehetőségeket diákjaink. Viszont, ha támaszkodhat a diplomások válnak az alkalmazottak, és végül a vezetőség. Azt akarjuk, hogy működjön együtt van a fejlesztés a munkaerőt, és a gazdaság, amely lehetővé teszi a régió vonzani és megtartani a minőségi munkahelyek. Lehet, hogy már azon, hogy mit tehetünk. Íme tíz dolog, amit tehetünk most, hogy támogassa a küldetésünket, mint egy diák-központú tanulás közösség:

 • Hozzájárulnak a Kollégium Excellence Alap
 • Host CbpA Alumni Hálózat esetén az otthoni vagy üzleti
 • Csatlakozz Business Alliance folyamatos kapcsolatot a testület, a diákok és a tanárok
 • Ugyan campus beszélni egy kis csoportja a hallgatók heti pályaorientációs ülés
 • Hozzájárulás a Student Scholarship Fund
 • Önkéntes megosztani a szakértelem által beszél egy osztály "Prof egy nap"
 • Mentor egy diák egy 10 hetes szakmai gyakorlat a szervezet, amely a 150-200 óránként 4 egység tudományos hitel
 • Jelöljenek ki egy érdemes "Arrowhead Kiváló Executive" vagy "vállalkozói szellem" versenyző
 • Kérjen kar, hogy egy diák csapat egy osztály projekt kezelése gyakorlati kihívással szembesülnek
 • Szolgálhatnak a kuratórium College, vagy segítik a tanácsot és mentora diákszervezet a területen

Leendő hallgatók

A College of Business és Államigazgatási a Cal State San Bernardino készített több mint 16.000 diplomás, több mint 65% -uk él az Inland Empire, egyre ezt virágzó gazdaság Dél-Kaliforniában. A rohamosan növekszik, ezáltal a diplomások bőséges lehetőséget, hogy alkalmazza a vállalkozói szellem olyan területeken, mint a kisvállalkozások, a forgalmazás, MNC és a közszolgáltatást. WE végzős közösségi vezetők!

Az utolsó felmérés az üzleti és közigazgatási öregdiák, több mint 95% -a reagált: "Igen!" hogy ők ajánlanak minket egy barát vagy rokon tekintve programot kínált CSUSB. Bármely szervezet büszke lenne ilyen magas jóváhagyása minősítés. A leendő hallgatók, hívlak benneteket, hogy látogassa meg a campus. Ez gyönyörű! Vegyünk egy kis időt, hogy hallani a lehetőséget, hogy szorosan együttműködik a kar és csiszolják a vezetői képességek révén sok aktív hallgatói szervezetek. A célok és a látás is ugyanaz mérkőzés, hogy a jelenlegi 2700 egyetemi és 500 posztgraduális hallgatók.

A minőség a szót leírni a 17 különböző egyetemi koncentrációk, az MBA és az MPA, bizonyítja a kettős akkreditációk: AACSB (A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business) és NASPAA (Országos Szövetsége iskolák Public Affairs és Közigazgatási).

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

California State University, San Bernardino - Jack H. Brown College of Business and Public Administration- MBA Program

A AACSB (A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business) akkreditált MBA program a College of Business és Államigazgatási (CbpA) Kaliforniai Állami Egyetem San Bernardi ... [+]

A AACSB (A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business) akkreditált MBA program a College of Business és Államigazgatási (CbpA) Kaliforniai Állami Egyetem San Bernardino (CSUSB) kiváló minőségű kar, releváns tananyagot, kényelmes osztály idő és a legolcsóbb akkreditált program a Dél-Kaliforniában.

Tudtad, hogy a főiskola az egyik legjobb az üzleti életben? A nemzeti és globális elismerést, többek között:

US News & World Report felsorolt ​​CSUSB között a "Legjobb Grad iskolák, Business" 2014-ben, 2015-ben, és 2016-ban. Princeton Review rangsorolt ​​CSUSB mint az egyik "A legjobb 295 üzleti iskolák" egymás után 2013-ban, 2014-ben és 2015. CEO Magazin továbbra is rangsorolja CSUSB között a "Top 20 MBA programok" (2013, 2014, 2015 és 2016), beleértve az új szint egy díjat a 2016. Katonai Times felsorolt ​​mi MBA program a "Best for állatorvosok" a harmadik egymást követő évben (2013, 2014, és 2015). ... [-]
Amerikai Egyesült Államok San Bernardino
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerikai Egyesült Államok
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => San Bernardino
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
4 - 18 hónapok
On-line
Campus

Bővebben magyarul