Read the Official Description

Merit Business School 2012-ben alakult, mint a végzős üzleti iskola kínál minőséget online MBA és Végzős üzleti tanúsítvány fokozatok.

Érdem Egy új típusú üzleti iskola a mai modern, jól utazott diáknak. Globális tanulási platformunk és online támogatási rendszereink révén valóban megfizethető hozzáférést biztosítunk a világ minden tájáról dolgozó felnőttek számára a minőségi üzleti programokhoz. Célunk az üzleti vezetők, tulajdonosok és vállalkozók számára a minőségirányítási oktatáshoz és karrierlehetőségekhez való hozzáférés javítása.

Érdem a diákok magabiztos, optimista és etikus vezetők, akik meghaladják a nemzeti határokat. Érdem a diplomások szakképzett a kritikai gondolkodás, a problémamegoldás, a technológia és a prezentációs készségek - alapvető jellemzői a vállalkozói és szervezeti siker.

Büszkék vagyunk a világszínvonalú orvosszakmánkra és a megfelelő tantervre, amely a hallgatókat vonzza Minden kontinensen Európában, az amerikaiakÉs Ázsia. Érdem lehetővé teszi a dolgozó felnőttek számára a minőségi oktatáshoz való hozzáférést bárhol és bármikor. Az iskolát eredetileg Scottsdale Executive Academy-nak nevezték, és még mindig Arizona tartománybeli Scottsdale-ből működik. Érdem Elismert a posztgraduális üzleti oktatás és a vállalkozói szellem területén. Érdem Büszke arra, hogy szigorú, Amerikai stílusú MBA egy globális diákpopuláció számára, amely a modern üzleti elvekkel és gyakorlatokkal akar maradni. 2016-ra, Merit Business School teljesen engedéllyel rendelkező online MBA programot kínál rugalmas kezdési időpontokkal és releváns koncentrációkkal - ideális időskorúak számára, akik szeretnék előrelépni karrierjüket vagy új üzletet kezdeni.

Akkreditációs

A Merit Business School állami engedéllyel rendelkezik, és programjait CHEA által jóváhagyott, országosan elismert akkreditációs szabványokkal igazítja. Az érdem kiváló minõségû posztgraduális képzést nyújt több értékelési módszer felhasználásával, és megfelelõ nemzeti és speciális akkreditátorokkal dolgozik.

Nemzetközi diákok

A Merit hallgatóinak több mint 80% -a nem amerikai országból származik, és sokszínű és élénk oktatási közösséget teremt. Nemzetközi diákok, akik nem állampolgárai vagy állandó lakosai az Egyesült Államokban szívesen pályázhatnak felvételi Merit MBA és diplomás tanúsítvány programok. Programunk online természetéből adódóan a Merit Business School nem adhat ki I-20 dokumentációt, hogy a nemzetközi MBA hallgatók beléphessenek az Egyesült Államokba a diákok vízumaival kapcsolatban.

Mindazonáltal a Global Learning Portal és kiemelkedő kari tagjai révén a Merit páratlan lehetőséget kínál a nemzetközi MBA hallgatók számára, hogy megfizethető, minőségi, amerikai stílusú üzleti oktatást kapjanak online. Nincs lakóhely szükséges. Megtanulhat tanulni és tanulni bárhonnan is. Számos fizetési lehetőség is létezik.

Szeretne többet megtudni? Lépjen kapcsolatba egy Merit képviselővel ma, és megtudja, hogyan teheti meg a következő lépéseket.

Programs taught in:
Angol