Read the Official Description

A Stony Brook College of Business elsősorban a kutatás, az oktatás, és az alkalmazás az innováció és a működési kiválóság, hangsúlyozva a több tudományágat érintő, átfogó megközelítés és etikus, társadalmilag felelős és fenntartható üzleti gyakorlatokat.

Elérni a misszió, az első gólt a College of Business, hogy a graduális és posztgraduális üzleti oktatás a legmagasabb minőséget, amely felkészíti a tanulókat a jutalmazása szakmai karriert. Arra törekszünk, hogy minden diák versenyelőnyt a gyakorlati üzleti program erősen lehorgonyzott elmélet, hogy hangsúlyozza az interdiszciplináris oktatás, stabil kapcsolatot más tudományos és szakmai egységek az egyetemen, projektek off-campus és az on-campus ügyfelek innovatív és etikus üzleti gyakorlat , a globális üzleti kapcsolatok, és társadalmilag felelős vezető. A pedagógiai megközelítés arra ösztönzi a tanulókat, hogy mélyen belül és az egész üzleti tudományágak és kapcsolódnak az üzleti oktatás más tudományos és szakmai szféra között.

A második cél a College of Business létrehozása és terjesztése új tudást, amely kapcsolódik a menedzsment elmélet és a gyakorlat, és hogy lesz azonnali, vagy hosszú távú gyakorlati jelentősége. Mivel az üzleti program erősen gyökerezik elmélet, hogy hangsúlyozza az interdiszciplináris kutatás, keresünk erős kapcsolatot más tudományos és szakmai kutatás kar az egyetemen (pl. orvosi, mérnöki, közgazdaságtan, pszichológia, számítástechnika, és az alkalmazott matematika). Kutatásunk megfelel a legmagasabb követelményeknek, keresni közzététel vezető tudományos folyóiratokban, és világosítsa meg más kutatók a nagyobb konferenciákon világszerte.

A harmadik cél, a College of Business célja, hogy vezető szerepet, amely elősegíti a gazdasági növekedést Long Island, New York államban, a nemzet és az egész világon. Mi szorosan együtt fog működni a vállalkozások, vállalkozók, kockázati tőkebefektetők, és mások, mint például a campus technológiai központok és a Brookhaven National Laboratory, felfedezni módon, hogy támogassák jólét létrehozása révén élénk és fenntartható gazdaság.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Stony Brook University

A Stony Brook MBA ötvözi egy átfogó üzleti tanterv személyes figyelmet a szakértői kar. A cél az, hogy a vezetők, akik a tudás, a tisztesség, és az eredetiség vezetni vál ... [+]

Újragondolása a Way üzleti iskolák Teach Business

A Stony Brook MBA ötvözi egy átfogó üzleti tanterv személyes figyelmet a szakértői kar. A cél az, hogy a vezetők, akik a tudás, a tisztesség, és az eredetiség vezetni vállalkozás a 21. században. Mi áll ki a hangsúlyt az innovációra, ipari projektek, a csapatmunka, valamint a pragmatikus megközelítés üzlet. A diákok épít a portfolió üzleti projektek, melyek azt mutatják, hogy képességeit a leendő munkáltatók. A praktikus, gyakorlati megközelítés szerzett hírnevet, mint az egyik nagy tanulási tapasztalatok a Stony Brook.

Kínálunk egy sor MBA programok, beleértve a teljes munkaidőben napos program, és a részmunkaidős esti és hétvégi programok. MBA-koncentráció kínálnak pénzügy, marketing, emberi erőforrások, a számviteli, az innováció, az általános menedzsment és az egészségügyi menedzsment. Programjaink kihasználni a nagy erőforrásokat található a Stony Brook egyetem, ami nekünk a lehetőséget, hogy egyedülálló kombinált MS / MBA fok, beleértve a közegészségügyet, a közrend, a Computer Science, Mechanical Engineering, Biomedical Engineering, és a művészettörténet-kritika. Ajánlunk egy kombinált MD / MBA program a Medical School. A diákok, akik részt vesznek a Full Time MBA Program Stony Brook érkeznek az élet minden területén ... és minden sarkából a világ. ... [-]

Amerikai Egyesült Államok Stony Brook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerikai Egyesült Államok
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Stony Brook
    )

)
1
August 2019
Full-time
Campus

Bővebben magyarul